Toppbild

tisdag 5 mars 2013

Mot trasigt Telge!

Matchen alla gått och väntat på spelas på onsdag kväll i Stadium arena, när Telge kommer på besök, men vilket lag ställs Dolphins mot?    

Telge har drabbats av mängder av skador under hela säsongen och nu verkar också de 2 amerikanskorna vara tveksamma till spel. 

Rashanda McCants skadade sig i senaste matchen och Angel Robinsons har problem med ryggen, men trots dessa spelares ev. frånvaro är det livsfarligt att underskatt motståndaren, det kan straffa sig dyrt.

Dolphins verkar nu i alla fall hittat tillbaka till storformen som man visat under den första delen av säsongen. Slutspelsnerverna verkade vara borta i matchen mot Solna senast och tjejerna spelade för att vinna, inte för att inte förlora.

Dolphinstruppen mår bra förutom Tamar Gruwell som har ont i ett knä, det innebär att hennes medverkan är tveksam.

Telge förlorade senast mot Northland med 20 poäng men då spelade inte Angel Robinsons och Rashanda McCants spelade bara 13 min. innan hon lämnade planen skadad.

Dolphins får i matchen på onsdagskvällen istället koncentrera sig på att stoppa spelare som Helena Kurt, Josefin Oldheim, Ulrica Holmqvist, Gabriella Frykbo och Jennifer Stjärnström. Men det finns inget svårare än att gå in och spela en match där man SKA vinna, dessutom har Telge inget att förlora och de spelare som spelar kommer säkerligen inte att ge sig frivilligt.

Det kommer att bli en spännande match och intressant att se om Dolphinstjejerna kan tända till och vinna "måstematchen"!

Go girls!!

Kenneth Malmberg

Dela:

Nästa match - Herrlaget

013

17

06

14

Dagar

Timmar

Minuter

Sekunder

Motstånd: Uppsala
Datum: tisdag 23 februari
Matchstart: 18:34
Arena: Stadiumarena